حمل و نقل دریایی؛ حمل بار به سراسر دنیا همراه با بیمه کالا هانزا | transemartlogistics
شرکت هنزا ناو دریا خدمات تخصصی حمل دریایی را از طریق خطوط کشتیرانی معتبر شرکت حمل و نقل بین المللی ترنس مارت لجستیک جهان انجام میدهد. شرکت حمل و نقل دریایی هنزا ناو دریا برای ارسال انواع بارها با شناورهای مختلف، روش حمل و نقل دریایی که برای جابجایی کالاها برای تجارت بین المللی استفاده میشود را در اختیار متقاضیان قرار داده است. حمل و نقل دریایی کالا از بنادری که امکان ارسال کالا به صورت مستقیم به ایران نمی باشد , به روش کراس استافینگ می باشد. در این روش کانتینر حاوی محموله از یک کشتی به کشتی دیگر انتقال می بابد. در مورد محمولات ارسالی به بنادر کشورمان معمولا این عملیات در بندر جبل علی صورت می گیرد.
در گام بعد شرکت حمل با صاحب کالا تسویه حساب نموده، ترخیصیه و قبض انبار را به وی تحویل می دهند و صاحب کالا با در دست داشتن این اسناد و دیگر اسناد لازم اقدام به ترخیص کالا از گمرک می نماید.
البته تنوع روش های حمل آبی دایرهای وسیعتر از حمل با کانتینر را شامل میشود.
پادرو با سرمایهگذاری شرکت فناپ و با هدف اصلاح فرآیندها در حوزه فروش و لجستیک تاسیس شده است.
مهمترین عیب حمل و نقل دریایی میزان سرعت انتقال و حمل کالا است. اگر روش حمل و نقل مرسوله غیر مستقیم باشد؛ مدت زمان بیشتری برای انتقال مرسوله نیاز خواهد بود. همچنین در مقایسه با روشهای هوایی و زمینی، مدت زمان بیشتری نیاز دارد. حمل و نقل دریایی به روش غیر مستقیم کالا و محصولات از مبدا بارگیری میشوند و سپس به بندر واسط هدایت و تخلیه میشوند.
حمل و نقل دریایی؛ حمل بار به سراسر دنیا همراه با بیمه کالا هانزا | transemartlogistics
حمل و نقل آبی طولانی بودن زمان رسیدن کالا به مقصد در مقایسه با روش های دیگر. عموما کشتی های بزرگ تجاری که مقادیر زیادی کالا در آنها وجود دارد نمی توانند در بنادر کوچک پهلو بگیرند به همین دلیل از روش کراس استافیگ استفاده می شود. از طریق آب های آزاد محموله های نسبتا سنگین تا حدود 200 تا 500 هزار تن را به سهولت می توان با یک کشتی از بندری به بندر دیگر جابه جا کرد. این قسمت بدنه اصلی بارنامه را تشکیل میدهد و باید حاوی خبر نهایی ازجمله تعداد بستهها ،نوع بستهبندی (کارتن، جعبه …) و شرح کالا باشد و در صورت امکان تعرفه کالا. در صورت وجود اعتبار اسنادی، شرح کالا باید با آنچه در متن L/C، آمده است مطابق باشد، ولو اینکه در متن اعتبار غلط املائی وجود داشته باشد که بایستی به همان صورت نوشته شود.
روش حمل و نقل دریایی کراس استافینگ
لذا کشیهای باری دارای ویژگیهای معینی هستند که کالاها و تجهیزات را با شیوههای معین شده، از مبدا بارگیری نموده و به مقصد میرسانند. بندرها دارای امکانات و تجهیزات خاصی هستند که امروزه توسعه یافتهاند؛ این امر تاثیر به سزایی در سرعت بارگیری و تخلیه بار خواهد داشت. هنگامی که کشتی حامل بار به بندر میرسد؛ مامورین بهداشت کالاها را مورد ارزیابی قرار میدهند و با بررسی مدارک اجازه خارج نمودن آن را صادر میکنند. همچنین مامورین گمرک دفتر و فرم مربوطه را به فرمانده کشتی میدهند. وی اطلاعات دقیق محصولات به همراه لیست تعداد پرسنل و پرچم و نوع کشتی و بنادر مبدا و مقصد تخلیه میشود و میزان آذوقه و انبار نوشیدنیها و کالاها در آن ثبت میشود.
بههمین دلیل، یک تاجر از هر کشور و با هر زبانی میتواند از این خدمات بهصورت یکسان استفاده کند. شما میتوانید برای بررسی قوانین مربوط به تجارت کالای موردنظر خود از طریق حملونقل دریایی با هانزا، عضو سازمان بین المللی فورواردری، در تماس باشید. گروپاژ از رایجترین روش های حمل و نقل دریایی در ایران محسوب می شود.در این روش چند تاجر با یکدیگر به تفاهم رسیده و بین خودشان قراردادی در راستای انتقال کالا به صورت گروهی تنظیم و امضا میکنند . در حمل و نقل دریایی روشی وجود دارد که مخصوص کالاهایی است که بسته بندی مشخصی نداشته و بصورت فله به مقصد فرستاده می شوند. کالا هایی که از طریق حمل دریایی جابجا می شوند عموما تناژ بالایی دارند.
اهمیت مساله ی زمان بندی جرثقیل اسکله در افزایش بهره وری پایانه های کانتینری